Family business

De passie voor paarden wordt gedeeld bij familie de Man. Met allemaal eigen ideeën, wensen en strategieën werken we  elke dag samen om de paarden zo goed mogelijk op te leiden. 

3 fokrichtingen op 1 stal!

We fokken met dressuur- & springpaarden en Friezen. Voor alle paarden hebben we dezelfde filosofie voor ogen: langelijnde paarden, met een topkarakter die kwaliteit hebben voor de (top)sport. 

Waar het allemaal begon

De aanschaf van de Democraat merrie Hautain was het startsein van de succesvolle fokkerij van HM Stables. Ze leverde uiteindelijk twee Grand Prix zonen en talloze sportpaarden. In alle dressuurpaarden van de HM Stables staat Hautain in de pedigree. 

Ons team

It's a family affair! 

About

Amazone

Annelou is eigenaar van Brave Communcations, een marketingbureau gespecialiseerd in de hippische sector. Rijdt dressuurpaarden, maar fokt het liefst springpaarden.

About

Amazone

Marlotte studeert Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en combineert dit met het rijden van jonge paarden voor diverse stallen. Veelzijdig inzetbaar want is zowel actief in de dressuur- als springsport.

About

Amazone

Elsemiek is marketingdeskundige bij de bekende webshop DocHorse. Ze leidt haar paarden graag op tot het hoogste niveau. Inmiddels heeft ze al een aantal mooie plaatsingen in de Lichte Tour behaalt. 

About

Eigenaar

Een eigen kijk op fokkerij levert succes op. Henk maakt keer op keer combinaties die niet te doen gebruikelijk zijn, maar steeds weer voor opvallende paarden zorgt.